Ons assortiment als kweker van perkplanten en bloeiende planten

De wereld opfleuren met alles wat bloeit. Dat is onze passie. Al drie generaties lang zijn wij actief als kweker voor perkplanten en bloeiende planten. In heel Europa leveren wij onder meer cyclamen, potchrysanten, bolchrysanten, campanula’s en geraniums aan de retailbranche. Altijd van mooie kwaliteit, in grote volumes en tegen een scherpe prijs. Dat wij bestelde planten just in time leveren, is onze garantie. Precies op de afgesproken dag. Of de zon nu schijnt of niet. Daar werken we bij Griffioen Plants hard voor.

Kweker voor perkplanten op aanvraag

Perkplanten en bloeiende planten kweken we graag op aanvraag voor u. Van een flinke order of een bijzondere wens deinzen wij niet terug. Met onze gedreven medewerkers en vijf verschillende kwekerijen weten we met elke uitdaging raad. U geeft aan welke planten u nodig heeft, hoeveel, wanneer en in welke kleur. Dan zorgen wij ervoor dat de planten groeien en bloeien, en op de afgesproken dag afgeleverd zijn voor de verdere distributie en verkoop. Zodat de mooiste seizoensproducten op tijd in de winkel klaarstaan om uw klanten mee te verblijden.

Contractteelt

Ons assortiment wisselt per seizoen. Zowel ons enthousiaste personeel als de zon werken hard om u precies op tijd de planten te leveren waar u behoefte aan heeft. Dit doen we altijd in opdracht, met de aantallen, kleuren en soorten bloemen waar u naar op zoek bent.

SAMENWERKEN MET GRIFFIOEN PLANTS?

Wilt u een bestelling plaatsen voor hoogwaardige planten voor de retail? Heeft u vragen over ons aanbod? Of wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem in al die gevallen contact met ons op. We horen graag van u.